Hoe maak ik mijn werkgever duidelijk dat ik meer in mijn mars heb?

Ik krijg een carrierekans, maar wil ik dat eigenlijk wel?

In de huidige situatie worden ik en mijn werkgever uiteindelijk niet gelukkig.

Talentontwikkeling

 

Wanneer uw werkgever ons vraagt te kijken naar uw ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie, dan hebben wij een globaal beeld van de mogelijkheden in de organisatie en van de verwachtingen die uw werkgever van u heeft.

Samen met u gaan we kijken of de verwachtingen aansluiten en wat ervoor nodig is om de wederzijdse verwachtingen waar te maken.

Wij doen dit op basis van onze brede ervaring en op basis van gerichte de onderzoeken. Deze onderzoeken dienen ter ondersteuning van ons advies en worden uw eigendom.

Ons advies aan uw werkgever bespreken we met u en wij delen alleen de informatie die nodig is ter ondersteuning van uw verdere ontwikkeling binnen de organisatie, waarvoor u toestemming geeft.

 

Vertrek

Wanneer het samen niet verder gaat.

Het kan zijn dat wij worden benaderd door uw werkgever om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Vanzelfsprekend zullen we onderzoeken of de relatie te herstellen is. Wanneer de wederzijdse klik ontbreekt is het verstandiger uit elkaar te gaan. Uw werkgever heeft net als u het belang om te zorgen dat dit met wederzijds respect gebeurt.

Wij ondersteunen u bij het vinden van een nieuwe baan, met als doel van werk naar werk. We onderzoeken uw talenten en gaan met u in gesprek over uw verwachtingen en wensen en zullen dit met u in een reëel perspectief plaatsen. Wij beschikken over een relevant netwerk van werkgevers, trainen u voor sollicitatiegesprekken en helpen u bij de wijze van presenteren.

 

Ken uzelf test uzelf

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat u gaat overkomen. Of u bent gewoon geïnteresseerd in wat u nog meer of anders zou kunnen.

Wij hebben een aantal testen uit onze gereedschapskist voor u geselecteerd, die bij kunnen dragen aan uw zelfinzicht.

Zie hier voor meer informatie.

 

“Ik vertrek”

Een populair televisieprogramma met ruim een miljoen kijkers. Op vakanties dromen we soms zelf ook wel eens weg: Is dit ook voor mij weggelegd? Ben ik wel die ondernemer of avonturier?

Voordat u uw leven en dat van uw familie drastisch op de kop zet, doet u er verstandig aan om bij uzelf te onderzoeken of uw droom geen luchtkasteel is.

Luchtkastelen prikken we door en samen met u brengen we de financiele en mentale haalbaarheid in beeld.

Alleen al in het succesvolle project ‘jong ondernemersschap’ hebben we ruim 700 plannen beoordeeld en van advies voorzien. Hieruit zijn 400 starters naar voren gekomen, waarvan 95% na een aantal jaar nog steeds bestonden.

Ondernemen is niet risico’s nemen, maar risico’s uitsluiten.

Onze werkwijze

 

Wij hechten waarde aan een persoonlijk contact en nemen het gemeenschappelijke belang van u en uw werkgever als uitgangspunt.

Samen met u stemmen wij af wat er nodig is om uw kansen en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarbij maken wij gebruik van betrouwbare, gerenommeerde en valide psychologische testen. Ook beschikken wij over eigen ontwikkelde testprogramma’s en vragenlijsten die we aanpassen aan de omstandigheden. De testen die wij denken nodig te hebben ter ondersteuning van ons advies worden door ons zorgvuldig samengesteld.

Wij werken vanuit een strikt vertrouwelijke setting. In hoeverre wij uitkomsten en motieven delen spreken we samen af.